Ha Tiden Av Livet Ditt Mens Du Camping

Hvis du tenker på å ta turen for livet, bør du vurdere camping som en av dine ferieideer. Det spiller ingen rolle om du tenker på å gå Appalachian Trail eller gå til den lokale campingplassen, minnene om campingturen din vil vare livet ut. Bruk disse tipsene for å sikre at du har et trygt og spennende eventyr.

Avkjøl iskisten din ved å fylle den med is, minst seks timer før avreise. Når du skal dra, pakker du nedkjølte drinker og blokkerer is, ikke i terninger. Popping romtempererte drikker vil ta opp verdifullt isliv, og terningene vil smelte mye raskere enn en blokk!

Kjøp en sovepose som passer til været du vil være i. Du kommer til å bli veldig varm og ubehagelig på camping om sommeren hvis soveposen din er vurdert til temperaturer under null. Og hvis du tar en sovepose som er lett, kommer du til å fryse. Du kan til og med få hypotermi.

Gjør mye forskning på campingplassen din og sørg for at den tilbyr alt gruppen din trenger. Vurder de individuelle behovene til hver bobil for å sikre at alle blir ivaretatt. Dette lindrer behovet for å gjøre forsyningskjøringer, eller i verste fall må du avslutte turen for tidlig.

Presentere dere selv for andre familier som camping i deres nærområde, som et middel til å være sosiale og mer egnet til å hjelpe hverandre. Hvis et annet mannskap kommer etter at du har satt deg opp, tilbyr du å hjelpe med teltet eller utstyret. Hvis noe går galt under turen for noen, er det mye lettere å be om hjelp fra noen som var høflige nok til å presentere seg selv.

Når du skal ut på den etterlengtede campingturen, ikke glem å ta med mobilen. Du kan bli fristet til å legge igjen all tekstmelding og samtale, men mobiltelefonen din kan være en av dine viktigste sikkerhetslivslinjer i nødstilfeller. Sørg for at den er fulladet og beskytt den mot elementene i en plastpose eller et vanntett etui.

Samle mer tre enn du tror du kommer til å trenge. Med mindre du går på camping hver dag, har du sannsynligvis ikke en nøyaktig ide om hvordan «nok tre» faktisk ser ut. Du kan alltid la det ekstra treet ligge i en haug som en gave til alle som bruker campingplassen etter deg.

Sørg for at du har en egnet vannkilde. Selv om du tar med deg vann, planlegger du å trenge mer vann og vet hvor du vil få mer. Det er en god idé å vite hvor vannkilden din vil være før du går på camping i det hele tatt, men sikkert rett etter at du ankommer.

Camping er en flott opplevelse som alle kan engasjere seg i. Som du kan se, er camping et flott eventyr som kan være morsomt og spennende for hele familien. Hvis du bruker disse tipsene, vil du kunne sikre et vellykket eventyr som hele familien liker.

Ha Det Gøy Når Du Camping